Feltöltős flottakártya

Flottakártya még több előnnyel
használat szükség szerint idényjelleggel
virtuális kártyaközpont szolgáltatásokkal
készpénzhasználat helyett
biztonságos pénzkezelés
vevőinformáció még több módon

A J und J Kft. 2008 óta használja a MAXILine fantázianevet a töltőállomásainak és az általa kibocsátott Üzemanyagkártyáinak a megnevezésére. A MAXILine Üzemanyagkártyát a szerződéses Partnereink személy- és tehergépjármű flottájának üzemanyag ellátására alkalmazzuk.

A J und J Kft. feltöltőkártyás szerződés alapján biztosít a szerződött Partnerei számára Üzemanyagkártyákat. Ideális választás azoknak, akiknek a járműforgalma a keleti/délkeleti régióba vagy az ország határain túlra integrálódik. Jelentős azon Partnereink létszáma, akik dunántúli vagy budapesti székhellyel rendelkeznek, de szállítási útvonaluk vagy végcéljuk a töltőállomásainkhoz közel eső területen vannak és eseti, rendszeres vagy időszakos szállítást végeznek. Klasszikus állapot a debreceni és szegedi vállalkozások hazatérő gépjárműinek üzemanyag ellátása, mely szerint a helyi és a környező települések vállalkozásai az indulásnál és hazaérkezésnél a töltőállomásainkon tankolják meg a gépjárműveiket, míg az ország távoli pontjain a különböző üzemanyagszolgáltatók kártyáit vagy külföldön a nemzetközi szolgáltatók kártyáit használják. Partnereink a MAXILine Üzemanyagkártyát az összes töltőállomásunkon azonos feltételekkel használhatják.

2017 szeptembertől Partnereink elektronikus számlázást is választhatnak, melynek lényege, hogy a számlát papírra nyomtatás helyett hiteles elektronikus formában állítjuk ki és elektronikus úton továbbítjuk. Más szolgáltatókkal ellentétben mi biztosítjuk a kibocsátott elektronikus számlák megőrzését és a későbbi lekérdezhetőségét. Az elektronikusan kiállított számla ugyanazokat az adatokat tartalmazza, mint a papír alapon kibocsátott számla. Előnye hogy díjmentes, kényelmesen áttekinthető és környezetkímélő.

A feltöltős MAXILine Üzemanyagkártya előnyei:

 • Nálunk minőségi üzemanyagokat, testreszabott szolgáltatásokat és shop termékek széles választékát vásárolhatja meg az előlegfeltöltéses üzemanyagkártya által biztosított kedvezményes áron.
 • Tankolási mennyiségétől függően biztosítunk egyedi kedvezményt céges flottája számára.
 • Idényjellegű (mezőgazdasági, távoli székhelyű) szállítási szolgáltatásokat végző vállalkozások üzemanyagkártyája.
 • Előlegfeltöltés: tankolási igény felmerültével, napközbeni utalással biztosítható a tankolás.
 • A feltöltőkártyás ügyfeleink elszámoló számláit havonta állítjuk ki.
 • A feltöltős üzemanyagkártyával csökken a cége készpénz és bankkártya forgalma és ezzel együtt az adminisztrációs költségei is.
 • Partnereink részére hozzáférhetőséget biztosítunk a honlapunkhoz, melyen tájékozódhatnak a szállítólevél és számlainformációkról, tankolások időpontjáról, hitelkeret állásáról.
 • Az üzemanyagkártya használat díjmentes, nincsenek tranzakciós költségek.
 • A kártyák paraméterezhetőek a következők szerint: kötelező kilométeróra, menetlevélszám, sofőr neve, napi limit, fix rendszám vagy eseti rendszám megadási lehetőségével vagy ezek elhagyásával.
 • A kártyák intelligens szoftverrel vannak ellátva, melyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy 1 kártyával több autóra vagy több kártyával 1 autóra tankoljanak az elszámoltathatóság illetve a felelősségteljes kártyahasználat biztosítására (PIN kód használat).
 • Partnereink megadhatják a kártyák igénylésével egyidejűleg (vagy bármikor módosítható), hogy a kártyák mely üzemanyagok, termékek vásárlására és mely szolgáltatások igénybevételére legyenek jogosultak.

 

Ingyenes sms szolgáltatásunknak köszönhetően a következőkről értesülhet:

 • tájékoztató sms a tankolásról a következő adatokkal: "Rendszám-üzemanyag-mennyiség-érték-telephely-időpont"
 • hitelkeretének változásáról: tankolás/átutalás/befizetés után tájékoztató sms a felhasználható hitelkeret mennyiségéről
 • hitelkeret limit alá csökkenéséről: figyelmeztető sms, ha a hitelkerete 100-200-300-400 ezer Ft alá csökken, így nem érheti meglepetés tankolásnál, hogy nincs elég felhasználható hitelkerete fizetéskor

 

Gyakori kérdések:

Hogyan működik az előlegfeltöltős rendszer?

 • Amikor az előleg beérkezik bankszámlánkra, akkor egy előlegszámla kerül kiállításra, melyet továbbítunk Ügyfeleink részére. A befizetett összeget azonnal jóváírjuk a szerződéses Ügyfelünk részére, melyet szinte azonnal (2-3 perc) letankolhat töltőállomásainkon.  Az előlegfeltöltés számlája az ÁFA elszámolásba kötelezően lekönyvelendő.

 

Hogyan igényelhető feltöltős MAXILine Üzemanyagkártya?

 • A MAXILine Üzemanyagkártya Partnereinknek előleges fizetést és utólagos elszámolást biztosít, ezért kizárólag szerződés keretén belül igényelhető a szerződés aláírásakor és a kártya igénylő lap kitöltésével.

 

Mit tegyek miután megkaptam az új kártyámat?

 • A kártyák első használatakor a rendszer kéri, hogy írja be az általunk megadott általános PIN kódot. Ezután a kéri, hogy változtassa meg a kódot egy egyedi PIN kódra (a PIN kódot meg kell erősíteni, ezért 2x kell megadni az új kódot), amit csak a kártya használója ismerhet. Ez után a kártya használójának minden tranzakciónál kötelező megadnia az egyedi PIN kódot.

 

Kell-e fizetnem a kártyák cseréjéért?

 • Az elhasználódott, régi kártyák cseréje teljesen díjmentes, csak egy új igénylő lapot kell kitölteni hozzá.

 

Mit tegyek, ha elveszítettem a kártyámat?

 • Üzemanyagkártya elvesztés esetén hívja Központunk illetékes telefonszámát. A kártya 1 órán belül letiltható, és egyszeri díj ellenében új kártya igényelhető a kártya cseréhez hasonlóan új igénylő lap kitöltésével.