Cégünkről

A J und J Kft. 1996 óta foglalkozik üzemanyag kiskereskedelemmel. A társaság első töltőállomása Debrecenben a Galamb utcán nyílt, ahol a társaság központja is található.

Logónk, a már közismert kiszolgáló figura 1996 óta képvisel bennünket. Induláskor gázolaj és LPG autógáz forgalmazása történt, ami pár hónapos üzemelés után, (a tartálypark és technológiai fejlesztést követően) 95-ös benzin kiszolgálásával bővült.

Társaságunk életében az első lényeges bővülés 2000-ben következett be. Megnyitottuk Debrecenben a 33. számú főút bevezető szakaszán, a Balmazújvárosi út 40. szám alatti töltőállomást, amely mellett ma már az M35-ös autópálya csatlakozása is található.

2002-ben a Biharnagybajom Füzesgyarmati úton lévő töltőállomással gyarapodott a társaság.

2008-ban Mikepércsen, a Debreceni út 23. szám alatti üzemanyagtöltő állomás megvételével négy benzinkútra bővült a J und J Kft. töltőállomásainak száma.

A 2009-es és 2010-es évben felújításra került sor a Balmazújvárosi úti illetve a Galamb utcai töltőállomásokon. Két töltőállomáson, a Balmazújvárosi úton és Mikepércsen AdBlue tartállyal és kiszolgáló kútoszloppal bővült a töltőállomás. Ezen bővítések alkalmával Magyarországon elsőként, az LPG és a 95-ös benzin közös kútoszlopon (Tokheim és Adast) a személygépkocsi sorban került kiszolgálásra!

2011-ben a Szeged Tompai kapu út 6. szám alatt található töltőállomás lett cégünk tulajdona melynek felújítása és bővítése 2012-ben valósult meg.

2013 júniusában került sor két töltőállomás megvásárlására. Teljes körű felújítás, átalakítás után 2013 júliusában nyitott meg a Balmazújváros, Böszörményi út 65/A szám alatt, 2013 augusztusában pedig a Debrecen, Diószegi út 3-5 sz. alatt lévő benzinkút.

A Mikepércsen található üzemanyag töltőállomásunkon az alábbi projekt valósult meg:

Kedvezményezett neve: "J und J" Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Kútoszlopok beszerzése a "J und J" Kft.-nél

Szerződött támogatás összege: 6 552 777 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 70%

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03741

Projekt tartalmának bemutatása:

A tervezett beruházás eredményeként a vállalkozás jelentős technológiai fejlesztést ért el, aminek eredményeként megtudta őrizni a piaci pozícióját és versenyelőnyre tudott szert tenni. Az új kútoszlopok beszerzésével több fogyasztó tudja igénybe venni szolgáltatásunkat adott idő alatt. Ennek köszönhetően a vállalkozás tovább tudta bővíteni vevőinek körét, további piacokat nyert el. A bővítésnek köszönhetően könnyen teljesíthető lett a vállalkozás munkavállalói létszámának minél nagyobb arányú megtartása, de akár növelése is.

A projekt során 3 db Kétoldali, kéttermékes (négy pisztolyos) benzin, gázolaj kútoszlop telepítése valósult meg. Az eddigi tevékenységünkhöz illeszkedve ez bővítést eredményezett.

A DKV Service Euro Hungary Kft. 2021-től partnerünk, ezáltal két töltőállomásunkon Szeged, Tompa út 6. szám, és Debrecen , Balmazújvárosi út 40. szám alatt lehetőség nyílik a DKV hitelkártyák elfogadásárra.

Az összes töltőállomásunkon és központunkban informatikai rendszert cseréltünk, mellyel online kommunikációval valósult meg az intelligens üzemanyagkártya használat (virtuális kártyaközpont). Magyarország autópályáira érvényes matrica vásárlás és telefonfeltöltés lehetséges, a bankkártyás fizetés mód pedig minden töltőállomásunkon tevékenységünk kezdete óta elérhető.

A megnövekedett forgalom miatt a kutakat folyamatosan fejlesztjük, ezért jelenleg már öt kúton van AdBlue elérhetőség.

Célunk üzemanyagtöltő-állomásainkon a gyors, pontos, minőségi kiszolgálás, vevőink széleskörű megelégedettségére. Áraink kialakításánál törekszünk a kiváló minőséget megfizethető áron szolgáltatni, így minden töltőállomásunk árai a legkedvezőbbek közé tartoznak. A fentiek betartásával, működésünk 20 éve alatt, az átlagtól jelentősen eltérő, jobb forgalmú töltőállomások lettek.

Debrecen, Galamb utca

A J und J Kft. első alapító kútja mely jelenleg is a cég központja. Elhelyezkedése Debrecen központjától dél-keleti irányba mind a Szabó Kálmán utca és a Vágóhíd utca felől is könnyen megközelíthető. Elsősorban a személyforgalom kielégítése a legfontosabb cél, de a környék ipari jellegéből adódóan a teherforgalom is jelentős mely gyors kiszolgálása érdekében nagynyomású kútoszlop is segíti a gyors kiszolgálást. A kút 0-24 óráig tart nyitva kielégítve az éjszakai igényeket is.

Debrecen, Diószegi út

Debrecen dél-keleti részén a Debrecen-Bánk és Létavértes felé a 4814-es számú út jobb oldali kivezető szakaszán található ez a benzinkutunk. Debrecen keleti felét érintve a kistérségi forgalmat is felölelve jelentős mind a személy és teherforgalom. A töltőállomás megközelítése a lekanyarodó sávok segítségével a városon belül is könnyen megközelíthető. A Létavértesi határnyitás óta a nemzetközi forgalom is folyamatosan nő, ezért kutunk 0-24 óráig tart nyitva.

Debrecen, Balmazújvárosi út

A város nyugati részén a 33-as főútvonal mellett helyezkedik el. Az M35-ös autópálya felhajtója előtt lehetőség van a jó minőségű  üzemanyag tankolására, ezen kívül áru, autópálya és útdíj vásárlásra is.
Az adottságokból következően optimális a teherforgalom lebonyolítására, mely a töltőállomás 0-24 órás nyitva tartása nyújt segítséget.

Mikepércs, Debreceni út

Debrecen felől Mikepércsre érkezve a 47-es számú főútvonal jobb oldalán helyezkedik el a töltőállomás. Ennél az egységnél mind lakossági, mind az átmenő forgalom jelentős, de nem elhanyagolható a mezőgazdasági forgalom sem. Ennek megfelelően a kedvező árak mellett az e-termékek értékesítése (autópálya matrica, útdíj) AdBlue , nagynyomású kútfej segíti a vásárló igényeinek kielégítését. Ennél az egységünknél is 0-24 órás lehetőség van a igények kielégítésére.

Balmazújváros, Böszörményi út

Balmazújváros központjából Hajdúböszörmény és az M35-ös autópálya felé kanyarodva a város vége előtt jobb oldalon található a töltőállomás. A benzinkút bővítésével teljes mértékben kiszolgálhatóvá vált mind a lakossági mind a mezőgazdasági, de nem utolsó sorban az áruszállítással foglalkozó partnereink is. A kúton AdBlue, nagynyomású kútoszlop és e-termékek értékesítése történik a nap 24 óráján keresztül.

Biharnagybajom, Füzesgyarmati út

A Sárrét szívében helyezkedik el a biharnagybajomi egységünk, mely a falu központjából Füzesgyarmat felé kanyarodva a település végén jobbra található. Ez a töltőállomás a térség lakosságának és a mezőgazdaságának nyújt jó minőségű és kedvező áru üzemanyagot és autógázt. Így tudta az évek folyamán a vezető pozícióját kialakítani a térségben, melyet a vevők igényeinek egy 6-23 órás nyitva tartással biztosít.

Szeged, Tompai kapu utca

Szeged város déli ipari területén az 5-ös számú főútvonaltól a Gyálai útra kanyarodva található a töltőállomás. A kedvező árakkal Szeged város lakosságát célozta meg a cégünk, de lehetőség nyílik a déli országrész tranzit forgalmi igényeinek kielégítésére is. Ezen a töltőállomáson is teljeskörű kiszolgálás van a nap 24 órájában.