Flottakártya, feltöltő rendszerű flottakártya

MAXILine kártyák

A J und J Kft. 2008 óta használ hiteles ügyfelei tankolásainak nyilvántartására és ügyfél és gépjármű azonosításra saját logóval ellátott chip kártyát MAXILine felirattal. A J und J Kft. hitelezett (kártyás) üzemanyag biztosítási szerződés alapján biztosít partnerei számára hitelkártyákat.

A kártyák egyéni pinkóddal védettek melyet minden tranzakcióhoz meg kell adni. A kártyák paraméterezhetőek az alábbiak szerint: kötelező kilométeróra, menetlevélszám és rendszám megadási lehetőséggel vagy annak elhagyásával.

A fenti szerződéssel és kártyákkal tankoló partnereink részére információt biztosítunk a honlapunkról saját kóddal indítható szállítólevél és számlainformációkról, tankolások időpontjáról, hitelkeret állásáról.

Kiknek ajánlott a flottakártya?

Aki cége, vállalkozása költségeinek optimalizálására törekszik. Aki naprakész akar lenni az üzemanyag felhasználásáról, a szabad hitelkeretéről. Aki tételesen szeretné látni a 7,5 tonna feletti kamionjainak tankolását az erről kiállított szállítóleveleket és számlákat. Aki elkülönítve szeretné látni személyautóinak tankolását és az erről szóló számlákat.

Miért használjon flottakártyát?

Mert használata készpénzt nem igényel, így csökkenek az adminisztrációs terhei és könnyen ellenőrizhetők a tankolások tételei.

Kinek ajánlott a feltöltő rendszerű flottakártya?

Azon vállalkozásoknak ajánlott amelyek rendszeresen nagy mennyiségben (sok gépjárművel) veszik igénybe töltőállomásaink szolgáltatásait s így jelentős kedvezménnyel tankolhatnak. Ajánlott olyan vállalkozásoknak melyek ritkán vagy csak bizonyos időszakban veszik igénybe benzinkútjaink szolgáltatásait és csak a tankolás előtt 1-2 nappal töltik fel hitelkeretüket így biztosítva jelentős kedvezményt önmaguknak. Mindkét ügyfélkör részére ajánlott a 7,5 tonna feletti gépjárművek tankolásához szükséges kártyahasználat a jövedéki adó visszaszerzéshez szerződéses alapon.

Feltételek:
Flottakártya igénylés és szerződéskötés a +36 30 830 1762 telefonszámon hívható ügyintézőnk teljeskörű tájékoztatást ad a szerződés formátumáról és a szerződéskötéshez szükséges iratokról.